Trial Summer Camp – Andorra 2019

Aquesta imatge té l'atribut alt buit; el seu nom és summercamp_01_baixa-1024x683.jpg
Natàlia Gallego, Xavi Casas, Laia Clascà i Lluís Plano.

Avui s’ha presentat a la seu social del Banc Sabadell d’Andorra el primer campusinternacional de trial que organitza la Federació Motociclista d’Andorra sota el nom “Trial Summer Camp”.

Tindrà lloc del diumenge 30 de juny al divendres 5 de juliol a Naturlandia, per joves trialers de 8 a 17 anys, sota les instruccions dels monitors Xavi Casas (pilot de trial internacional de laFederació Motociclista d’Andorra) i Sergi Bellavista (motxiller del pilot mundialista Franz Kadlec).Cada dia se sumarà als entrenaments un pilot internacional de luxe, tal com Manuel Soler, MiquelGelabert, Albert Cabestany i Toni Bou. L’actual campiona del Món de trial Emma Bristow encaraestà per confirmar.

A més dels entrenaments intensius de trial, s’organitzaran altres activitats esportives, classes de mecànica de la moto, xerrades de nutrició esportiva i fins i tot una xerrada de motivació d’un pilotde MotoGP que encara no es pot revelar.

Aquest campus s’organitza gràcies a la col·laboració i patrocini del Banc Sabadell d’Andorra, elComú de Sant Julià de Lòria, Naturlandia, Galfer i Bardahl.

A la presentació han estat presents:

– Sr. Lluís Plano, Director de Banca Comercial de Banc Sabadell d’Andorra. – Sra. Natàlia Gallego, presidenta de la Federació Motociclista d’Andorra.
– Sra. Laia Clascà, coordinadora del Campus.
– Sr. Xavi Casas, entrenador del Campus.

Informació i inscripcions a:
www.fma.ad/summercamp

Aquesta imatge té l'atribut alt buit; el seu nom és summercamp_03_baixa-1024x683.jpg
Aquesta imatge té l'atribut alt buit; el seu nom és summercamp_04_baixa-1024x683.jpg
Aquesta imatge té l'atribut alt buit; el seu nom és summercamp_02_baixa-1024x683.jpg
Aquesta imatge té l'atribut alt buit; el seu nom és summercamp_05_baixa-1024x683.jpg
Translate »