Sol·licitud llicència FMA

Els pilots que vulguin participar i Campionats d’Andorra de Motociclisme (trial, enducross o enduro sobre gel) hauran de tenir la llicència andorrana FMA de l’any en curs, o bé la llicència espanyola RFME Única. Per participar als cursets/estades de trial, també hauran de tenir la llicència FMA.

Aquest 2022 la única llicència tramitada per la FCM vàlida per competir a Andorra serà la llicència “Única catalana homologa RFME”. No s’expediran llicències d’un dia, ni s’acceptaran tampoc les llicències socials.


Llicència FMA:

Per demanar una llicència andorrana FMA 2022, cal omplir i enviar aquest formulari. La FMA es posarà aleshores en contacte amb els pilots interessats per completar el procediment.

Recordeu que per obtenir una llicència FMA cal omplir aquest formulari com a molt tard el dimecres anterior a la primera prova en la què es vulgui participar.

Per poder demanar una llicència FMA, caldrà obligatòriament estar afiliat a un dels Moto Clubs adherits a la FMA.

Recordeu també que tot pilot que demani una llicència andorrana haurà d’enviar a la FMA un certificat oficial mèdic esportiu vàlid per l’any en curs.

Preu de la llicència FMA 2022: 100€/any. Pels nascuts a partir de l’any 2007, l’FMA subvenciona la meitat de la llicència, i per tant té un cost de 50€/any.

 

Translate »