Sol·licitud llicència FMA

Els pilots que vulguin participar i Campionats d’Andorra de Motociclisme (trial, enducross o enduro sobre gel) hauran de tenir la llicència andorrana FMA de l’any en curs, o bé la llicència espanyola RFME Única. Per participar en els cursets/estades de trial, també hauran de tenir la llicència FMA.

Aquest 2024 l’única llicència tramitada per la FCM vàlida per competir a Andorra serà la llicència “Única catalana homologa RFME”. No s’expediran llicències d’un dia, ni s’acceptaran tampoc les llicències socials.


Llicència FMA:

Per demanar una llicència andorrana FMA 2024, cal omplir i enviar aquest formulari. La FMA es posarà aleshores en contacte amb els pilots interessats per completar el procediment.

Recordeu que per obtenir una llicència FMA cal omplir aquest formulari no més tard del dimecres anterior a la primera prova en què es vulgui participar.

Per poder demanar una llicència FMA, caldrà obligatòriament estar afiliat a un dels Moto Clubs adherits a la FMA.

Recordeu també que tot pilot que demani una llicència andorrana haurà d’enviar a la FMA un certificat oficial mèdic esportiu vàlid per l’any en curs.

Preu de la llicència FMA 2024: 125 €/any. Pels nascuts a partir de l’any 2007, l’FMA subvenciona la meitat de la llicència, i, per tant, té un cost de 62,50 €/any.

 

Translate »