TRIAL 3 NACIONS 2019 – 4/5 DE MAIG

Sant Julià de Lòria acollirà enguany una nova competició internacional de trial: el Trial 3 Nacions 2019. Es tracta d’un format de competició innovador, sota la iniciativa de la Federació Motociclista d’Andorra (FMA), la Real Federación Motociclista Española (RFME) i la Fédération Française de Motocyclisme (FFM), que acollirà el mateix cap de setmana a les muntanyes lauredianes una prova del Campionat de Trial d’Andorra, una prova del Campionat d’Espanya de Trial i una prova del Campionat de França de Trial, gràcies principalment al Comú de Sant Julià de Lòria.

El dies 4 i 5 de maig han estat els dies escollits per acollir a Andorra aquest nou format de competició internacional de trial, que comptarà amb la participació d’uns 230 pilots de trial (30 pilots andorrans, 100 pilots espanyols i 100 pilots francesos).

Aquesta competició, que suposa un nou gran repte per la parròquia laurediana i pel país, així com per les tres federacions motociclistes nacionals implicades, ve motivada pel fet que enguany no s’organitza finalment cap prova del Campionat del Món de TrialGP a Andorra, per motius propis a la Federació Internacional de Motociclisme (FIM) que ha anunciat aquesta setmana el seu calendari definitiu (veure PDF adjunt).

Els millors pilots d’aquests tres països veïns competiran al llarg de dos dies pels seus Campionats de Trial nacionals respectius, algunes categories en dissabte i altres en diumenge. El poble de Sant Julià de Lòria serà de nou el centre neuràlgic d’una gran prova trialera, on s’ubicaran el paddock, el camió podi i una zona indoor de qualificació.

S’espera una gran afluència (pilots, equips, organitzadors, públic dels 3 països…) així com un gran ambient, i una ocupació completa dels hotels i restaurants de Sant Julià de Lòria, amb la necessitat de cobrir aquestes necessitats logístiques en parròquies centrals del país.

La FIM té els ulls posats sobre aquesta innovadora competició internacional de motociclisme que s’estrenarà a Andorra, i que té el repte d’unificar reglaments particular de 3 països diferents. Altres federacions motociclistes nacionals veïnes, com Itàlia i Portugal, ja s’han interessat a unir- se a aquesta competició en edicions futures.


Descarrega el comunicat en PDF

Translate »