Tot preparat pels Ice Gladiators 2024

La seu central de Multisegur Assegurances ha acollit aquest matí la presentació de la novena edició dels Ice Gladiators, la prova que inicia el curs motociclista al país.

A la presentació han estat presents els darrers tres campions de la prova, Marc Font (any 2023), Maxime Emery (2022) i Cristian España (2020 i 2021). Els tres han destacat les ganes de tornar a córrer sobre gel, de fer-ho en un circuit com el d’Andorra i en un campionat que està més que consagrat com són els Ice Gladiators.

Novament, el campionat estarà integrat dintre de les GSèries amb motos i la resta de vehicles s’aniran intercalant durant les jornades del campionat.

Els Ice Gladiators tornaran a tenir quatre proves, que es disputaran els dies 13 i 20 de gener i 10 i 17 de febrer. Hi haurà el 24 de febrer com a data reserva en cas d’inclemències meteorològiques

L’actual campió, Marc Font ha reconegut que “aquest any hi ha dates que em coincideixen amb el Campionat d’Espanya de Hard Enduro cosa que farà que malauradament no pugui lluitar per la victòria final.” L’andorrà ha afegit que “tot i això, que ningú dubti que en les proves que competeixi aniré al màxim”.

Aquest fet farà que el veterà i experimentat Cristian España i el pilot gal Maxime Emery parteixin com a principals favorits, on també caldria afegir a de Xavi España, segon classificat l’edició del 2023.

Hi ha un total de 17 inscrits al campionat.

Translate »