Tito Rabat guanya les dues curses de la jornada i Xavi España, nou líder dels Ice Gladiators 2024

Segona jornada dels Ice Gladiators 2024, en el Circuit d’Andorra – Pas de la Casa on Tito Rabat ha aconseguit sumar dos primers llocs. El debut a la competició del vigent campió, l’andorrà Marc Font ha donat espectacle de molta qualitat. El traçat era completament diferent del de la primera jornada. Els pilots han rodat en sentit contrari amb unes temperatures que no superaven els cinc sota zero que amb l’entrada del vent ha fet molt dura aquesta segona jornada.

La primera cursa ha tingut sorpreses ja des del primer viratge. Una topada entre Cristian España i Maxime Emery ha descartat dos dels favorits de les primeres posicions. Marc Font imprimia un bon ritme de cursa, cosa que només era seguit pel pilot barceloní Tito Rabat que a dues voltes del final l’ha avançat per acabar guanyant la prova. Marc Font ha acabat segon i Xavi España, tercer.

En acabar la primera de les curses d’aquesta segona jornada dels Ice Gladiators 2024, el guanyador Tito Rabat explicava que “ha anat molt bé aquesta primera cursa. He fet una bona sortida, hi ha hagut un embolic a la primera corba i hem estat amb el Marc frec a frec. Al final l’he pogut passar. Ha estat molt emocionant”

La segona cursa ha tingut el mateix guanyador: el pilot barceloní Tito Rabat que ha tornat a superar al pilot andorrà Marc Font, en el que ha estat el gran duel de la jornada, en aquesta segona jornada dels Ice Gladiators. Xavi España ha tornat a quedar tercer.

Marc Font en acabar analitzava la jornada dient que “ha estat una cursa intensa, he lluitat amb el Tito Rabat. El circuit ha estat impecable a causa de les condicions que hi havia. Espero tornar a lluitar a la propera jornada”.

Les dues terceres posicions de Xavi España fan que sigui el nou líder de la competició. En aquest sentit, el pilot ha explicat que “avui ha estat una cursa molt dura, molt intensa. He fet dos tercers que em col·loca líder de la competició. Estic molt content”.

La tercera jornada dels Ice Gladiators 2024 es disputaran el proper 3 de febrer.

Translate »