Reconeixements del Govern al motociclisme andorrà

Diversos han estat els pilots que han rebut el reconeixement del Govern pels seus bons resultats a la temporada 2023 que acaba de finalitzar. Sigui en format econòmic o en format subvenció de serveis, un total de set pilots han rebut beca que ben segur serà aprofitada de cara a la temporada 2024.

D’aquesta manera Marc Font, Gaudi Vall, Jordi Lestang i Xavier Cardelús han rebut beca econòmica a més de tenir els serveis subvencionats del CTEO i Martin Kettlitz, Eric da Silva i Jordi Raposeiras rebran la dels serveis subvencionats que ofereix el Centre de Tecnificació Esportiva d’Ordino, a més d’estar inclosos dintre del programa “Tecnificació ARA”.

Eric da Silva rebut del secretari d’Estat d’Esports

Alain Cabanes, secretari d’Estat d’Esports va rebre al Centre de Tecnificació Esportiva d’Ordino, el pilot andorrà Eric da Silva amb motiu del títol de campió d’Espanya de moto5 que va aconseguir fa uns dies. Acompanyats pels familiars del pilot i Natàlia Gallego, presidenta de la FMA, el representant del Govern i l’esportista van conversar sobre la temporada 2023 que el futur que l’espera.

Translate »