NOVA EDICIÓ DELS CURSETS DE TRIAL DE LA FMA

Aquest migdia s’ha presentat al Hall del Centre Cultural i de Congressos Lauredià unanova edició dels cursets de trial de la Federació Motociclista d’Andorra (FMA).

Per cinquè any consecutiu, la FMA organitza els cursets de trial d’iniciació i perfeccionament altrial, amb una edició a la primavera i una altra a la tardor, conjuntament amb el Moto Club Pirineu (MCP), els instructors del Pascuet Offroad Centre (https://pascuetoffroadcenter.com/) entre els quals el Jordi Pascuet, i també els instructors de la FMA Oriol i Josep Maria Pi.

L’edició d’aquesta primavera consisteix en els següents cursets:

  • Curset d’iniciació al trial: els dimecres del 24 d’abril al 12 de juny (8 setmanes) de 18ha 19h a la Plaça de la Germandat, amb motos elèctriques posades a disposició de tots elsinfants de 4 a 10 anys que ja saben anar en bicicleta. L’objectiu d’aquest curset és iniciarels més menuts en la conducció de motos, treballant les habilitats bàsiques que requereixla disciplina del trial i que constitueixen la base de la resta d’especialitats motociclistes.
  • Curset de perfeccionament al trial: els dissabtes del 27 d’abril al 15 de juny (ye8 setmanes) de 10h a 12h a Naturlandia, amb motos pròpies (preferiblement de gasolina), per nens que ja tinguin una mica d’experiència amb el trial. L’objectiu d’aquest curset ésperfeccionar la conducció de la moto, seguint treballant les habilitats bàsiques que requereix la disciplina del trial, ja en terreny de muntanya.

Aquests cursets han estat presentats en roda de premsa amb la presència de:

  • Sr. Pere Pràxedes, Conseller d’Esports de l’Hble. Comú de Sant Julià de Lòria, que haincidit en el fet que aquesta iniciativa que va néixer el 2015 ja està totalment consolidada.Des del Comú, i en especial des de la Conselleria d’Esports, estan molt satisfets derecolzar aquesta activitat a la parròquia laurediana estretament lligada al món del trial des de fa molts anys.
  • Sr. Josep Punti, Director Esportiu de la FMA, que ha explicat que aquest projecte ha permès crear una base sòlida i, a més, augmentar de forma significativa les llicències infantils de trial de la Federació.
  • Sr. Jordi Pascuet, instructor del Pascuet Offroad Center, al capdavant dels cursetsd’iniciació al trial a la Plaça de la Germandat.
  • Srs. Oriol i Josep Maria Pi, instructors al capdavant dels cursets de perfeccionament de trial a Naturlandia.A més a més, enguany també es podran provar les motos elèctriques que s’utilitzen cada any als cursets d’iniciació dins de les activitats de la Ruta de la Tapa organitzades per l’Hble. Comú de Sant Julià de Lòria el cap de setmana de l’11 i el 12 de maig.

Cartes amb full d’inscricpió

Iniciació Perfeccionament

Descarrega el comunicat en PDF

Translate »