NIL SOLANS ACONSEGUEIX LA SEVA PRIMERA VICTÒRIA EN ELS ICE GLADIATORS 2020

Avui s’ha celebrat la tercera jornada dels Ice Gladiators al Circuit Andorra – Pas de la Casa, on s’handisputat la cinquena i la sisena cursa del campionat.

Nil Solans, guanyador de la primera cursa de la jornada.

Nil Solans, guanyador de la primera cursa de la jornada.

Les dues curses han estat molt ajustades. En la primera, Nil Solans ha aconseguit superar a Alfredo Gómez i Cristian España, pilots que han acabat en la segona i la tercera posició respectivament.

La segona cursa de la jornada no s’ha decidit fins al final. España i Gómez han ofert al públic un gran espectacle amb diversos avançaments entre ells, fins que Cristian España ha patit una caiguda a falta de dues voltes del final de la cursa. Alfredo Gómez s’ha endut així la victòria, amb Cristian España en segona posició i Nil Solans en tercera.

Sandra Gómez, la pilot espanyola estrenant-se en els Ice Gladiators.

Sandra Gómez, la pilot espanyola estrenant-se en els Ice Gladiators.

Avui a més a més, hem comptat amb la presència de la pilot mundialista de trial i enduro Sandra Gómez, germana de l’Alfredo. Tots dos van competir ahir en la Basella Race. Avui la Wildcard Sandra Gómez,que s’estrenava per primera vegada sobre el gel, ha aconseguit un brillant resultat acabant quarta en laprimera de les curses de la jornada d’avui.

La gran curiositat de la jornada ha estat el traçat del circuit, ja que totes les tandes de la jornada s’hanrealitzat en el sentit contrari a l’habitual.

La classificació del campionat segueix encapçalada per Cristian España, seguit de Nil Solans i Edgar Gallipoli.

Podeu trobar totes les imatges de la jornada en el següent enllaç: https://flic.kr/s/aHsmLhEgDx

La quarta i penúltima jornada del campionat tindrà lloc el diumenge 16 de febrer.

Translate »