MISSIÓ ZERO ACCIDENTS

El passat 20 de maig es va presentar als Cinemes Illa Carlemany la campanya de seguretat viària “Missió Zero Accidents”, una campanya impulsada per l’Automòbil Club d’Andorra i el Govern d’Andorra amb l’objectiu d’aconseguir la xifra de 0 accidents mortals a les carreteres d’Andorra. 

La campanya té una durada de 3 anys: el 2019 està dedicat a les dues rodes (motos i bicis), el 2020 als cotxes i el 2021 als vianants. 

Enguany, dins de les accions adreçades a les motocicletes, el Servei De Policia De Andorra farà controls específics de seguretat adreçats als motoristes, l’ITV orientarà les inspeccions tècniques a ajudar a conèixer millor la seguretat de la nostra moto, i l’Automòbil Club d’Andorra realitzarà cursos de conducció segura en moto.

Des de la Federació Motociclista d’Andorra, i amb la col·laboració del Ministeri d’Educació i Ensenyament Superior, ens enfocarem en la prevenció i educació a les escoles, oferint al llarg del mes de novembre del 2019 xerrades a les escoles per als joves de 14 a 18 anys orientades a entendre la importància de l’ús del casc i altres proteccions, com circular en carretera amb motocicleta i quins són els riscos específics d’aquest vehicle motoritzat. 

Trobareu tota la informació de la campanya a:
https://aca.ad/missio-zero-accidents

Cursos de conducció segura en moto:
https://aca.ad/missio-zero-accidents/cursos

Translate »