Font, Duréndez, Alves i Teixidor, campions de l’Enducross 2023

La cinquena i darrera prova del Campionat d’Andorra d’Enducross al circuit de Beixalís, en el que es decidia els títols de les tres categories, Pro, Expert i Juvenil 85 van sentenciar que Marc Font, Elias Duréndez, Ruben Alves i Iu Teixidor aconseguissin el títol. Un total de 18 pilots es varen donar cita a la prova organitzada pel Motoclub Les Valls.

A la categoria pro: un convidat sorpresa, Manuel Gómez. L’espanyol que preparava a Andorra l’inici del mundial a França va tenir un fort frec a frec amb Marc Font durant les primeres voltes, però s’ha de dir que l’andorrà no va poder seguir l’estela de l’espanyol el qual va aconseguir el triomf a les dues mànegues. Els 25′ + dues voltes varen permetre veure el pilotatge fi i tècnic de Goméz. Darrere d’ell, Marc Font que amb la segona posició sentenciava el títol per fer-se així amb el tercer consecutiu.

La categoria Expert, el frec a frec entre els quatre primers classificats va ser el més destacat. Roger Troget guanyava la primera mànega amb solvència, amb un ritme de cursa molt superior als rivals. Darrere d’ell  Ruben Campos, Jaume Vilella i Elias Duréndez. A la segona mànega, Campos obtenia el triomf seguit de Troget i Vilella. Duréndez assolia el quart lloc, cosa que li permetia sumar els punts necessaris per mantenir el primer lloc a la classificació general i assolir el títol.

A la categoria juvenil, domini de Jaume Martínez que va aconseguir la victòria a les dues mànegues, seguit de Ruben Alves que va fer segon a les dues i de Júlia Amor que va ser tercera.

Iu Teixidor va ser l’únic pilot en rodar de la categoria 65cc.

Classificació general final:

Categoria PRO:
1.- Marc Font. 244 punts.
2.- Gerard Sala. 214 punts.
3.- Jaume Llobet. 168 punts.
4.- Miquel Font. 156 punts.
5.- Manuel Gómez 50 punts.

Categoria Expert:
1.- Elias Duréndez: 221 punts.
2.- Ruben Campos. 217 punts.
3.- Roger Troget. 187 punts.
4.- Jaume Vilella. 143 punts.
5.- Iker Valerio. 125 punts.

Categoria Juvenil 85:
1.- Ruben Alves. 235 punts.
2.- Alain Vinyals. 141 punts.
3.- Jaume Martínez. 50 punts.

Categoria 65 cc:
1.- Iu Teixidor. 50 punts.

Amb la darrera prova de l’Enducross finalitza l’activitat esportiva de la FMA per la temporada 2023.

Translate »