L’FMA ASSITEIX A L’ASSAMBLEA GENERAL DE LA FIM I A LA GALA DELS FIM AWARDS

Andorra, a través de la Federació Motociclista d’Andorra, entra a formar partde l’Associació Iberoamericana de Motociclisme. Natàlia Gallego, Presidenta de l’FMA, hi pren el càrrec de Vicepresidenta.

Mònaco ha acollit aquest darrer cap de setmana l’Assemblea General de la Federació Internacional deMotociclisme (FIM) i la Gala dels FIM Awards, agafant el relleu a la ciutat d’Andorra la Vella que va acollir aquests dos grans esdeveniments del món del motociclisme el 2017 i 2018, sota l’organització de la Federació Motociclista d’Andorra (FMA).

Assemblea General de la FIM, encapçalada pel seu President Jorge Viegas. 

Unes 80 Federacions Motociclistes de les 111 que hi ha al món es van reunir el dissabte 30 de novembre en Assemblea General, per tractar diferents temes (balanços 2019, pressupostos i calendaris esportius 2020, modificacions en estatuts i reglaments, entre altres) i participar també en diverses votacions. 

La delegació andorrana de la FMA a l’Assemblea General de la FIM va estar formada per Natàlia Gallego i Josep Punti.

Una de les votacions que es van dur a terme durant l’Assemblea General va ser l’elecció per escollir un nou Vice-President dins de la Junta Directiva de la FIM (FIM Board). Després de molts anys de dedicació dins de la RFME (Real Federación Motociclista Española) i de la mateixa FIM, Ignacio Verneda va ser elegit per majoria per accedir a aquest càrrec. Verneda, que col·labora sovint amb la FMA, resideix a Andorra.    

Ignacio Verneda, resident al país, va ser elegit nou Vice-President de la FIM.

El diumenge 1 de desembre, es va celebrar també l’Assemblea General de l’Associació Iberoamericanade Motociclisme, formada als seus inicis per una vintena de Federacions Motociclistes dels països llatinoamericans i per la Federació Española RFME.

Assemblea General de l’Associació Iberoamericana de Motociclisme, de la qual Andorra forma ara part.

En aquesta Assemblea, es va acordar que hi entressin a formar part dos altres països: Portugal (a través de la FMP, Federaçao Motocislismo Portugal) i Andorra (a través de l’FMA). També es va acordar la novaJunta Directiva de l’Associació:

  • President: Manuel Casado (President de la RFME)
  • Vicepresident: Pedro Venturo (President de FIM Llatinoamèrica)
  • Vicepresidenta: Natàlia Gallego (Presidenta de l’FMA)
  • Secretari General: Rafael Nuñez (Secretari General de la RFME)
Junta Directiva de l’Associació Iberoamericana de Motociclisme. D’esquerra a dreta: Pedro Venturo (Vicepresident),Manuel Casado (President), Natàlia Gallego (Vicepresidenta) i Rafael Nuñez (Secretari General).

Finalment, la nit del diumenge 1 de desembre va arribar l’acte més esperat: la celebració de la gala delsFIM Awards en què van ser premiats els Campions del Món de Motociclisme de totes les diferents disciplines motociclistes. El resident Toni Bou i Emma Bristow van rebre, entre molts altres pilots, la seva medalla de Campions del Món de Trial, així com els germans Àlex i Marc Màrquez en Moto2 i MotoGP, tot i que el Campió de la categoria reina de MotoGP no va poder ser present al sopar de gala degut a una operació molt recent.

La propera edició de l’Assemblea General de la FIM i de la gala dels FIM Awards tornaran a tenir lloc a laciutat de Montecarlo, a Mònaco, els propers 21 i 22 de novembre del 2020.

Translate »