La FMA participa al Congrés Iberoamericà del motociclista

Els dies 21 i 22 d’octubre, Natàlia Gallego, com a presidenta de la Federació Motociclista d’Andorra i vicepresidenta de l’Associació Iberoamericana de Motociclisme, va participar en la tercera edició del Congrés Iberoamericà del Motociclista que es va portar a terme a l’Auditori AXA de Barcelona.

L’objectiu de l’esdeveniment era impulsar la seguretat dels motociclistes als països de parla hispana, on hi ha un total aproximat de 700 milions de motoristes.

El programa de l’esdeveniment va constar de vint conferències i tres taules de debat amb conferenciants de màxim nivell internacional que varen compartir els seus coneixements i experiència amb l’únic objectiu de promoure la Seguretat Viària del col·lectiu que cada cop és més nombrós a escala mundial.

Va ser la primera vegada que el Congrés va sortir de Llatinoamèrica. La primera edició va ser a Cartagena d’Indias (Colòmbia) i la segona a Montevideo (Uruguai).

Natàlia Gallego, com a presidenta de la Federació d’Andorra i vicepresidenta de l’Associació Iberoamericana de Motociclisme, va participar en el primer bloc del congrés dedicat als “Reptes d’una mobilitat sostenible i segura” i va estar acompanyada en la taula de debat per José María Riaño (secretari general d’AESDOR), Julio Aparicio (CEO d’AEOI), Daniel Villaveces (CEO de RidePro), Vicente Sánchez (president de P(A)T) i Jaime Alguersuari (periodista, pilot i portaveu de Motoristes per Barcelona).

Aquests esdeveniments són de vital importància per als col·lectius vulnerables a tots els països. Les xifres de sinistralitat constaten la dificultat de fer front a la necessitat de protecció dels motociclistes, col·lectiu que creix a nivell internacional tant en ús urbà com interurbà. És en aquests esdeveniments on es defineixen les tendències en Seguretat Viària per als motociclistes, que permeten construir un motociclisme més segur.

Translate »