LA FEDERACIÓ MOTOCICLISTA D’ANDORRA TORNA A CELEBRAR LA NIT DE LA MOTO

Premiats els Campions d’Andorra de Motociclisme 2020 i 2021 en una gran tarda de germanor amb canvi d’ubicació, format i activitats que han sigut tot un èxit!

Públic de la Gala Nit de la Moto 2022 – Imatge cedida per: Dona Secret

Públic de la Gala Nit de la Moto 2022 – Imatge cedida per: Dona Secret

Després de diversos anys sense poder celebrar la tradicional Nit de la Moto, degut a la crisi sanitària, el passat 18 de maig la FMA va poder tornar a organitzar aquest esperat gran esdeveniment del calendari motociclista andorrà.

La jornada va començar amb la possibilitat d’aparcar en moto a la mateixa plaça de la Germandat.

Aparcament per a motos habilitat a la plaça de la Germandat

Aparcament per a motos habilitat a la plaça de la Germandat

De 19h a 20h, els pilots mundialistes de trial Jordi Pascuet i Marcel Justribó van ser els encarregats d’amenitzar la tarda de la plaça de la Germandat amb un gran espectable de TrialShows, amb impressionants moments que va poder gaudir tot el públic present.

TrialShow - Imatges cedides per: Dona Secret

TrialShow – Imatges cedides per: Dona Secret

A les 20h l’Auditori Rocafort del Centre Cultural i de Congressos Lauredià va quedar petit per acollir la Gala de la Nit de la Moto 2022. L’acte va començar per un emocionant homenatge en record de la pèrdua recent dels nostres amics Joan Mata i Antoni Llorens.

Natàlia Gallego i Josep Punti entreguen a les famílies Mata i Llorens una placa en homenatge a la recent pèrdua dels amants del motociclisme Joan Mata i Antoni Llorens – Imatges cedides per: Dona Secret

Natàlia Gallego i Josep Punti entreguen a les famílies Mata i Llorens una placa en homenatge a la recent pèrdua dels amants del motociclisme Joan Mata i Antoni Llorens – Imatges cedides per: Dona Secret

Seguidament, van pujar a l’escenari tots els Campions d’Andorra de Motociclisme 2020 i 2021, en les modalitats de Trial, Enducross i Ice Gladiators, sota els forts aplaudiments d’un públic entregat i la felicitat de tots els nostres esportistes. Els pilots mundialistes Aniol Gelabert i Toni Bou van ser els encarregats d’entregar els trofeus als campions d’Andorra de Trial.

Entrega del trofeu al Campió d’Enducross d’Andorra i entrega de trofeus de la mà dels pilots de TrialGP Toni Bou i Aniol Gelabert als Campions del Campionat de Trial d’Andorra - Imatges cedides per: Dona Secret

Entrega del trofeu al Campió d’Enducross d’Andorra i entrega de trofeus de la mà dels pilots de TrialGP Toni Bou i Aniol Gelabert als Campions del Campionat de Trial d’Andorra – Imatges cedides per: Dona Secret

De fet, el mateix Toni Bou, 30 vegades Campió del Món de Trial, va rebre un reconeixement per part de la Federació d’Andorra en agraïment a la seva col·laboració amb els nostres joves pilots, en especial al Trial Summer Camp que té lloc cada estiu.

Toni Bou - Imatge cedida per: Dona Secret

Toni Bou – Imatge cedida per: Dona Secret

El pilots de trial Xavi Casas, recentment retirat de la competició, va rebre també un reconeixement de la FMA per la seva gran trajectòria esportiva.

Xavi Casas - Imatge cedida per: Dona Secret

Xavi Casas – Imatge cedida per: Dona Secret

A continuació, la Federació va entregar diversos reconeixements a les seves principals entitats col·laboradores i patrocinadores, entre les quals els Honorables Comuns de Sant Julià de Lòria i Andorra la Vella, el Ministeri de Cultura i Esports, i Andorra Turisme.

Autoritats presents durant la gala, que van rebre reconeixements per part de la FMA - Imatge cedida per: Dona Secret

Autoritats presents durant la gala, que van rebre reconeixements per part de la FMA – Imatge cedida per: Dona Secret

Finalment, diversos pilots d’Andorra van rebre un reconeixement de la Federació pels seus grans resultats en competicions internacionals els anys 2020 i 2021. Va ser el cas dels pilots de trial Joan Miquel García, Alèxia Lladó, Jan Gabriel, Laia Pi i Gaudi Vall, el jove pilot de motocròs Martin Kettlitz, la pilots de rally raids Margot Llobera i el pilot de velocitat Xavi Cardelús.

Ignasi Verneda, vicepresident de la FIM, fa entrega del reconeixement a Martin Kettlitz - Imatge cedida per: Dona Secret

Ignasi Verneda, vicepresident de la FIM, fa entrega del reconeixement a Martin Kettlitz – Imatge cedida per: Dona Secret

El darrer gran reconeixement de la Nit de la Moto va ser per l’equip del Trial de les Nacions 2021, que va obtenir una històrica 3a posició en categoria Internacional al TDN de Gouveia 2021. L’equip seleccionat per la FMA estava format pels pilots Gaudi Vall, Jordi Lestang i Xavi Casas, els motxillers Ludovic Albós i Miquel Àngel García, el pilot/motxiller de reserva Robert Capdevila, el mecànic Ramon López Antequera i la cap d’equip Alba Villegas.

Equip nacional Andorrà, tercer classificat en el TDN 2021 - Imatge cedida per: Dona Secret

Equip nacional Andorrà, tercer classificat en el TDN 2021 – Imatge cedida per: Dona Secret

La Gala de la Nit de la Moto va finalitzar amb el seu tradicional sorteig de regals entre tots els assistents, amb grans premis (cascs, equipaments de trial i enduro, entrades a competicions motociclistes internacionals…) per gentilesa de la FMA, Motoclubs i entitats col·laboradores.
Per tancar aquesta gran nit, l’Hble. Comú de Sant Julià de Lòria va oferir un petit refrigeri a tots els assistents al Hall del Centre Cultural, on hi havia una exposició de motos, entre les quals van destacar una moto del recent difunt Joan Mata i una de les motos del Campió del Món de Trial Toni Bou.

Exposició de motos al Hall del Centre Cultural i de Congressos Lauredià - Imatge cedida per: Dona Secret

Exposició de motos al Hall del Centre Cultural i de Congressos Lauredià – Imatge cedida per: Dona Secret

Podeu trobar la resta d’imatges de la Gala de la Nit de la Moto 2022 en els següents enllaços:
FMA: https://flic.kr/s/aHBqjzQEcK
Dona Secret: https://flic.kr/s/aHBqjzQBfY

Translate »