Jordi Lestang, Gaudi Vall i Jan Gabriel, els escollits per representar Andorra al Trial de les Nacions

L’FMA ha presentat avui a la seu social d’Andbank a l’equip que representarà Andorra al Trial de les Nacions 2023, que se celebrarà els dies 9 i 10 de setembre a Auron, França.

L’equip escollit per la Federació Motociclista d’Andorra (FMA) per representar al país al Trial de les Nacions 2023 està format per Jordi Lestang, Gaudi Vall i Jan Gabriel, els mateixos pilots que van formar la selecció l’any passat al TDN celebrat a Monza, Itàlia. El que sí canvia, però, són els motxillers; enguany els seleccionats han estat Quim Altés i Yago Parellada.

A la presentació d’aquest matí a la seu social d’Andbank hi han assistit: Josep Mª Cabanes, directiu d’Andbank, Alain Cabanes, Secretari d’Estat d’Esports del Govern d’Andorra, Laia Clascà, Vicepresidenta de l’FMA, Natàlia Gallego, Presidenta de l’FMA i els integrants de l’equip.

El Sr. Josep Mª Cabanes ha obert la roda de premsa parlant sobre els tres grans esdeveniments als quals Andbank dona suport a l’FMA, destacant l’espectacularitat de les motos sobre gel als Ice Gladiators, la gran labor que es fa amb la base del trial amb el Trial Summer Camp, i per últim donant suport i desitjant molta sort a l’equip nacional per al Trial de les Nacions 2023.

El Secretari d’Estat d’Esports del Govern d’Andorra, Alain Cabanes, ha destacat el bon nivell que s’està aconseguint en el trial andorrà i ha afirmat que des del Govern es seguirà donant suport a aquest esport. A més a més ha esmentat que dos dels tres pilots seleccionats formen part dels becats ARA del Govern d’Andorra.

La Vicepresidenta de l’FMA ha nombrat oficialment l’equip seleccionat per a representar a Andorra en la categoria masculina International Trophy: Jordi Lestang, Gaudi Vall i Jan Gabriel, seleccionats segons el ranking del Campionat d’Andorra de Trial 2023. En ser a més a més els mateixos pilots que en l’edició anterior, aquests ja compten amb experiència prèvia. Laia Clascà també ha afegit que en el cas de Jordi Lestang i Gaudi Vall, ambdós participen al Campionat del Món de Trial en categoria Trial2 i això els fa tenir cert nivell. En el cas dels motxillers, els escollits han estat Quim Altés, que ja ha estat seleccionat en darreres edicions del TDN, i Yago Parellada.

En les tres darreres edicions, Andorra ha estat classificada en 10a posició l’any 2019 a Eivissa, 3a posició a Gouveia (Portugal) l’any 2021 i 10ena l’any passat a Monza. L’objectiu enguany és tornar a estar dins del top 5 de la categoria Internacional.

Durant la tarda d’avui, l’equip ha estat convocat a un entrenament oficial a la cota 1.600 de Naturland, on han estat practicant conjuntament.

Podeu trobar totes les imatges de la presentació i de l’entrenament en el següent enllaç del nostre Flickr: https://www.flickr.com/gp/federaciomotociclistadandorra/y6f2L57i12

Per a més informació podeu visitar la pàgina web de TrialGP: www.trialgp.com

Translate »