ICE GLADIATORS 2019 – 9 FEBRER

Edgar Gallipoli aconsegueix destronar a Nil Solans i s’endú el campionat dels Ice Gladiators 2019 després de 3 anys de lideratge de Solans!

Avui s’ha celebrat al Circuit d’Andorra – Pas de la Casa la darrera jornada dels Ice Gladiators 2019.

Amb les tres curses d’aquesta nit es decidia el campionat entre Xavi España i Edgar Gallipoli. En la primera cursa, Gallipoli ha patit una caiguda que l’ha fet baixar fins la 12a posició i Xavi España ha aconseguit la segona posició darrere de Nil Solans. Després de la primera cursa, Xavi España era campió virtual del campionat i Edgar Gallipoli necessitava fer almenys la segona posició en la següent cursa per evitar-ho.

Xavi España.

Xavi España.

Després d’una segona cursa molt disputada, Edgar Gallipoli ha aconseguit la victòria per davant de Nil Solans i Xavi España. Despres dels resultats d’aquesta segona cursa, Edgar Gallipoli era matemàticament campió dels Ice Gladiators 2019.

En la tercera cursa, Cristian España ha aconseguit la seva primera victòria del campionat per davant del seu germà Xavi España i Jordi Duedra.

Cristian España després de la seva primera victoria als Ice Gladiators 2019.

Cristian España després de la seva primera victoria als Ice Gladiators 2019.

En la classificació general del campionat, Edgar Gallipoli ha aconseguit la primera posició amb un total de 260 punts, la segona posició ha esta per Xavi España amb 239 punts i en tercera posició Arnau Pons amb 196 punts.

Edgar Gallipoli celebrant el campionat

Edgar Gallipoli celebrant el campionat

Per a més informació, podeu visitar la nostra pàgina web: www.fma.ad o bé contactar amb nosaltres a fma@andorra.ad.

Podeu trobar totes les imatges de la jornada d’avui en el següent enllaç: https://flic.kr/s/aHsmAnjgfa

Veure els resultats

Veure la classifiació

 

Translate »