Gala FIM 2015

Diumege 22 de Novembre, va tenir lloc la Gala FIM per segon any consecutiu al Municipi de Cadiz, Jerez de la Frontera, Espanya.

En aquesta Cerimònia, la FIM (Federació Internacional de Motociclisme) fa el lliurament de tots els premis aconseguits durant l’any 2015 per pilots de motociclisme.

En aquesta edició, la Federació Motociclista d’Andorra (FMA), va ser guardonada amb el premi de Medi Ambient (FIM ENVIRONMENTAL AWARD) per segon cop (Últim any 2013). L’ encarregada de recollir el guardó va ser Carla De Juan, comissària de Medi Ambient de la FMA.

FIM Gala Ceremony 2015 Jerez

Greg Hancock, ambaixador de medi ambient de la FIM, fa entrega del guardó a Carla de Juan, comissària de medi ambient de l’FMA.

També aquesta mateixa setmana en el mateix indret, divendres 20 de novembre, va tenir lloc una conferència anomenada “Women + Sustainability” en la que la Federació Motociclista d’Andorra va tenir com a conferenciant, l’ oficial de Medi Ambient Natàlia Gallego.

FIM Gala Ceremony 2015 Jerez

Natàlia Gallego, conferenciant i oficial de medi ambient de la FMA.

 

El dia següent es va celebrar l’ Assemblea General de la FIM, en la que es va lliurar a la FMA una placa commemorativa pels 30 anys des de la seva fundació el 1985. Va recollir la placa Josep Punti, President de la Federació Motociclista d’Andorra.

FIM Gala Ceremony 2015 Jerez

Josep Punti, president de la FMA, recollint la placa commemorativa de les mans de Vito Ippolito, president de la FIM.

 

 

 

 

Translate »