FIM AWARDS 2018

Andorra la Vella tornarà a acollir el desembre d’enguany l’Assemblea General de la FIM (Federació Internacional de Motociclistme), així com la gala dels FIM AWARDS 2018 en què es premien els campions del món 2018 de totes les modalitats de motociclisme. L’Assemblea General tindrà una importància molt rellevant ja que enguany es votarà a Andorra el nou president de la FIM, després del llarg mandat del Vito Ipolitto.

La FIM i la Federació Motociclista d’Andorra (FMA) organitzaran per segon any consecutiu aquests dos grans esdeveniments al país, gràcies al patrocini per part d’Andorra del Comú d’Andorra la Vella, Andorra Turisme, el Govern d’Andorra i Andbank. Vàries Federacions Continentals de Motociclisme aprofitaran la ocasió per desenvolupar la seva Assemblea General anual a Andorra, i de cara al públic andorrà, hi haurà un acte obert a tots els públics amb la presència dels campions del món de motociclisme d’enguany. A llarg d’una setmana d’esdeveniments, es comptarà també amb la presència a Andorra de delegacions de totes les federacions motociclistes del món, així com promotors i patrocinadors importants del món del motociclisme.

La presidenta de la FMA, Natàlia Gallego, ha comentat al lloc web www.fim-awards.com que “és un gran plaer per a la nostra federació i per a Andorra la Vella acollir per segona vegada la cerimònia dels FIM Awards i tots els esdeveniments que tenen lloc al seu voltant. Realment espero que el nostre petit país muntanyenc torni a encantar a totes les federacions afiliades a la FIM, als campions del món del 2018 i a tots els patrocinadors, promotors i convidats del món del motociclisme. Vull agrair a la FIM i al seu president la confiança que han dipositat de nou amb nosaltres”.

Per la seva banda, Vito Ippolito, president de la FIM, ha expressat la seva satisfacció perquè Andorra torni a acollir el món del motociclisme mundial: “Després de l’èxit de les reunions finals de la FIM de l’any passat a Andorra, i especialment dels FIM Awards, estic encantat de tornar al país. Cada any, els FIM Awards ofereixen una gran oportunitat per a participar en una celebració dedicada a tots els nostres campions. Aquest any, comptarem amb gairebé totes les Federacions Nacionals presents i serà també una oportunitat per als nostres patrocinadors, proveïdors i persones relacionades amb el motociclisme de compartir un cap de setmana emocionant amb nosaltres”.

 

Translate »