Cursets de Trial de tardor 2019

La FMA organitza els cursets de trial d’iniciació i perfeccionament al trial, amb una nova edició aquesta tardor 2019, conjuntament amb el Moto Club Pirineu (MCP), els instructors del Pascuet Offroad Centre (https://pascuetoffroadcenter.com/) entre els quals el Jordi Pascuet i Quim Altés, i també els instructors de la FMA Oriol i Josep Maria Pi.

L’edició d’aquesta tardor consisteix en els següents cursets:

  • Curset d’iniciació al trial: els dimarts del 24 de setembre al 12 de novembre (8 setmanes) de 18ha 19h a la Plaça de la Germandat, amb motos elèctriques posades a disposició de tots els infants de 4 a 10 anys que ja saben anar en bicicleta. L’objectiu d’aquest curset és iniciar els més menuts en la conducció de motos, treballant les habilitats bàsiques que requereix la disciplina del trial i que constitueixen la base de la resta d’especialitats motociclistes.
  • Curset de perfeccionament de trial: els dissabtes del 28 de setembre al 16 de novembre (8 setmanes) de 10h a 12h a Naturlandia, amb motos pròpies (preferiblement de gasolina), per nens que ja tinguin una mica d’experiència amb el trial. L’objectiu d’aquest curset és perfeccionar la conducció de la moto, seguint treballant les habilitats bàsiques que requereix la disciplina del trial, ja en terreny de muntanya.

Formularis d’inscripció

IniciacióPerfeccionament
Translate »