CRISTIAN ESPAÑA I ALFREDO GÓMEZ VENCEN EN LA SEGONA JORNADA DELS ICE GLADIATORS 2020

Avui, diumenge 26 de gener, ha tingut lloc al Circuit d’Andorra – Pas de la Casa la segona jornada delsIce Gladiators 2020, on s’han disputat la tercera i la quarta cursa del campionat.

Alfredo Gómez i Cristian España vencedors de la segona jornada.

Alfredo Gómez i Cristian España vencedors de la segona jornada.

Les dues curses han estat molt disputades entre el Campió d’Andorra d’Enducross, Cristian España, i elWildcard Alfredo Gómez, pilot espanyol del Mundial de Superenduro.

España s’ha endut el primer enfrontament del dia, aconseguint quedar per davant d’Alfredo Gómez. NilSolans ha pujat al tercer graó del podi.

Nil Solans, Cristian España i Alfredo Gómez lluitant per les primeres posicions.

Nil Solans, Cristian España i Alfredo Gómez lluitant per les primeres posicions.

En la segona cursa ha estat Alfredo Gómez qui ha aconseguit la victòria, després d’un duel molt igualat amb Cristian España. De nou, Nil Solans ha estat el tercer classificat.

Avui hem comptat amb la presència de molts altres pilots de renom a la graella de sortida, com és el cas de Ruben Xaus, expilot de Supermotard i MotoGP, i de William Bolt, actual líder del Campionat del Món de Superenduro Extrem.

Després de dues jornades, la classificació general del campionat va encapçalada per Cristian España, seguit de Nil Solans i Jordi Duedra.

Podeu trobar totes les imatges de la jornada en el següent enllaç: https://flic.kr/s/aHsmKZxKRx

La següent jornada se celebrarà el pròxim 9 de febrer, us hi esperem a tots!

Translate »