Beixalís acull la primera cursa de l’Enducross 2024

Marc Font, en categoria Pro; Iker Valerio, en categoria expert; Ruben Alves, en categoria juvenil 85 i Iu Teixidor en categoria 65cc han aconseguit, el passat cap de setmana, la victòria a la primera prova del Campionat d’Enducross d’Andorra 2024. Un total de 13 participants van prendre part a la primera cursa realitzada al circuit de Beixalís.

La cursa “pro” amb només tres pilots participants va veure com l’actual campió, Marc Font aconseguia el triomf a les dues mànegues de la cursa. Darrera d’ell, Miquel Font i Elias Durendez es repartien les altres posicions del podi.

La categoria més nombrosa va ser “expert” amb un total de set participants. Iker Valerio va dominar de cap a peus les dues mànegues de la cursa.

La categoria Juvenil 85 i la 65cc van ser dominades per Ruben Alves i Iu Teixidor respectivament, cosa que els ha comportat liderar el campionat, en les seves categories.

Marc Font explicava només finalitzar les dues mànegues que “ha estat un dia espectacular per la meteorologia. El MotoClub Les Valls ha fet una gran treball igual que la FMA. Espero poder aixecar un altre títol, aquesta temporada

Translate »