ANDORRA ACULL L’ÚLTIMA PROVA DE L’X-TRIAL EL 27 D’ABRIL

Andorra acollirà el proper 27 d‘abril l’última prova de la temporada del circuit d’X-Trial, una cita que, a part de suposar el retorn d’aquesta modalitat al país després de més d’una dècada també serà on es proclamarà el Campió del Món.

Avui a la tarda, Betim Budzaku, gerent d’Andorra Turisme; Conxita Marsol, cònsol major d’Andorra la Vella; Natàlia Gallego, presidenta de la Federació Motociclista d’Andorra; Josep Vergel, promotor de l’X-Trial i Toni Bou, pilot resident al país i campió del món d’X-Trial han explicat tots els detalls d’aquest esdeveniment esportiu.

De fet, la darrera ocasió que es va celebrar un campionat indoor va ser el 2003 i 16 anys després, Andorra torna a organitzar una prova d’aquest tipus. En la dècada dels anys 80 i 90 s’havien celebrat diferents proves al Palau de Gel de Canillo i també a la Fira d’Andorra la Vella però enguany s’ha buscat nou emplaçament que permetrà millorar considerablement l’aforament en comparació amb les anteriors instal·lacions.

Amb quasi 2.500 localitzacions, el Poliesportiu d’Andorra la Vella és l’escenari escollit per disputar aquesta competició on s’hi podran veure els millors pilots de moment. Toni Bou ja té assegurat el seu títol de Campió del Món però de ben segur que serà una oportunitat immillorable per veure de ben a prop un espectacle únic amb Adam Raga, Jaime Justo, Benoit Boncaz, Miquel Gelabert, Jeroni Fajardo i Takahisa Fujinami, entre d’altres.

Després de passar per Hongria, Espanya i França, el Campionat d’X-Trial arribarà a Andorra per tancar una temporada plena d’emoció. A més, aquesta competició coincidirà amb les vacances de Setmana Santa i per tant, serà un esdeveniment esportiu que complementarà l’oferta turística del país tot oferint als visitants una nova proposta d’oci.

Les entrades es poden adquirir a la pàgina web: https://tickets.x-trial.com/ a un preu queoscil·la entre els 25 euros de la graderia general als 125 € a la zona VIP.

Per a més informació, podeu visitar la nostra pàgina web: www.fma.ad o bé contactar amb nosaltres a fma@andorra.ad.

Imatges FMA: https://flic.kr/s/aHsmBZQVF4
Imatges Comú Andorra la Vella: https://www.flickr.com/photos/andorralavella/

Text: Andorra Turisme – www.visitandorra.ad


Descarrega el comunicat en PDF

Translate »