Darrer comunicat oficial amb relació a la Covid-19

Notificació amb relació a la represa dels entrenaments:

S’informa a tots els nostres pilots que de la mateixa que les autoritats andorranes tenen un pla de desconfinament social i també dels sectors econòmics, a partir de dilluns també comença el pla de desconfinament en l’àmbit esportiu.

La primera fase que planteja el Govern d’Andorra, que comença aquest dilluns 4 de maig, preveu que puguin començar a entrenar quinze pilots professionals residents al país que han estat contactats pel Govern d’Andorra, seguint normes concretes de seguretat i distanciament, només en moto de trial, i en dies, lloc i hores concretes, sota la vigilància d’un metge del sector privat.

En una segona fase propera, el Govern d’Andorra preveu augmentar el nombre de pilots que podran començar a entrenar. Aquesta segona fase, que s’està treballant actualment des de la Federació Motociclista d’Andorra juntament amb la Secretaria d’Estat d’Esports, inclourà, com a mínim, als federats que participen en competicions internacionals.

En cas d’haver de recórrer a una tercera fase, si la totalitat dels federats no poden estar inclosos en la segona fase, la resta de pilots entraran en aquesta darrera fase.

Insistim amb el fet que les fases posteriors a la primera que comencen dilluns s’estan treballant de manera intensa aquests dies. De seguida que puguem, us en farem arribar més informació. Demanem per tant paciència a tots els pilots en aquests dies complicats. Andorra està fent el possible per gestionar de la millor manera la superació d’aquesta gran crisi sanitària.

Notificació en relació a la represa de les competicions nacionals i altres proves/activitats motociclistes a Andorra:

Pel que fa a la tornada a les competicions i altres proves motociclistes que s’organitzen a Andorra, la Secretaria d’Estat d’Esports segueix treballant amb totes les federacions esportives del país pel que fa a la represa de les activitats esportives a Andorra. El Govern d’Andorra també té prevista una represa gradual de les activitats esportives a través de diverses fases que s’aniran explicant a mesura del seu avançament.

Això significa que pel moment, no hi ha data prevista per la tornada a la competició dels Campionats d’Andorra de Trial i d’Enducross. Per part de la Federació Motociclista d’Andorra la intenció és de poder organitzar totes les proves previstes d’aquestes dues competicions, amb un nou calendari que començarà tan aviat com el Govern i la crisi sanitària ens ho permetin. Tampoc hi ha data prevista per la represa de les sortides motociclistes (raids i en carretera).

 

Translate »